Authors: Ανωγειανάκης, Φοίβος
Title: Δισκογραφία
Other Titles: Δημοτικά τραγούδια απο τη συλλογή της Μερλιέ
Periodical/Issue no.: Θέατρο (Νίτσος);55-56
Description: Ιαν.-Απρ.1977
Abstract: Κριτική παρουσίαση του δίσκου "Δημοτικά τραγούδια απο τη συλλογή Μέλπως Μερλιέ" που περιλαμβάνει ηχογραφήσεις του '30 με αυθεντικούς εκτελεστές και τη φωνή του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Pages: 108-109
Place of publication: Αθήνα
Issue Date: 1977
Publisher: Νίτσος, Κώστας
Keywords: Δημοτικά τραγούδια
Appears in Collections:Αποδελτίωση Ελληνικών Μουσικών Περιοδικών

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.