Authors: Θεοδωροπούλου, Αύρα
Title: Η μουσική
Other Titles: Σπύρος Φαραντάτος - Λεωνίδα Ζώρα: "Θρύλος", συμφωνικό ποίημα - Οι Τούρκοι καλλιτέχνες Αλνάρ - Μεντελέν Βαλμαλέτ - Συναυλίες Κρατικής Ορχήστρας - Βενιαμίν Μπρίττεν - Δ. Μαρής - Λίτσα Παπά
Periodical/Issue no.: Νέα Εστία
Description: Έτος ΚΓ' - Τόμος Τεσσαρακοστός Πέμπτος 15 Απριλίου 1949
Abstract: Σπύρος Φαραντάτος. Ρεσιτάλ πιάνου του Σπύρου Φαραντάτου στο Κεντρικό. Συναυλίες Κρατικής Ορχήστρας. Λεωνίδα Ζώρα: "Θρύλος", συμφωνικό ποίημα. Μεντελέν Βαλμαλέτ. Βενιαμίν Μπρίττεν (Britten, B.). Δ. Μαρής. Λίτσα Παπά. Τέσσερις συναυλίες της Κρατικής Ορχήστρ
Pages: 517-518
Place of publication: Αθήνα
Issue Date: 1949
Publisher: Χάρης
Keywords: Μουσική -- Ευρώπη
Μουσική -- Ελλάδα
Μουσική κίνηση στην Ελλάδα
Appears in Collections:Αποδελτίωση Ελληνικών Μουσικών Περιοδικών

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.