Contributors: Τσουγιόπουλος, Γεώργιος
Title: Μουσικές του 20ου και 21ου αιώνα, Φωνητικό σύνολο SWR της Στουτγάρδης
Box: 2
Folder: 13
Contents: Μουσική για κρουστά, Drei Fragmente
Location: Αθήνα
Type: Πρόγραμμα
Place: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Issue Date: 2006-11-16
Keywords: Προγράμματα συναυλιών
Appears in Collections:Τσουγιόπουλος, Γεώργιος: 3. Έντυπα-Εκδόσεις-Αποκόμματα τύπου

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.