Authors: Λιάλιος, Δημήτριος
Title: Από τα τραγούδια του ελληνικού λαού: 1. Ντέρτι. 2. Κακογλωσσιά. 3. Η καλογριά κι ο τραγουδιστής. 4. Στερνή μου ελπίδα. 5. Εξομολόγηση. 6. Η φαρμακωμένη βρύση. 7. Τα κοράλλια. 8. Βαρκαρόλα
Description: Έργα για φωνή. Στίχοι στην ελληνική και την γερμανική. Χειρόγραφες παρτιτούρες.
Orchestration: v
Box: 1
Folder: 1
Type: Παρτιτούρα
Pages: 6 Φύλλα
Place of Composition: [χ.τ.]
Issue Date: 1900
Keywords: Τραγούδια
Appears in Collections:Λιάλιος, Δημήτριος: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.