Authors: Λιάλιος, Δημήτριος
Title: Partitur: 1. Missa pro defundis (no.11:Agnus Dei, no.12:Communio). 2. Drei kleines Lieder in Form einer Sonate. 3. Trauermurch. 4. Mozartina. 5. Λύπη κ` ελπίδα. 6. Η Παναγία του Τιτιανού. 7. Turkisces Lied. 8. Orientalische Ouverture.
Description: Συλλογή έργων. Τίτλος ράχης: Partitur Lialios Compositionen V. Τα φύλλα 59a έως και 81b δεν έχουν ψηφιοποιηθεί καθώς αποτελούν συνεχόμενες κενές σελίδες. Έχουν ψηφιοποιηθεί τα τελευταία φύλλα, 82a, 82b καθώς δίνουν πληροφορίες για τα περιεχόμενα της συλλο
Orchestration: various
Box: 10
Folder: 108
Pages: 84 Φύλλα
Place of Composition: [χ.τ.]
Issue Date: 1890
Keywords: Διάφορα
Appears in Collections:Λιάλιος, Δημήτριος: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.