Authors: Ριάδης, Αιμίλιος
Title: Sonate pour quatre avec piano
Description: Ατελές. α) Τίτλος "Sonate a quatre pour pianoforte violon, viola et violoncelle. Premier partie, Allegro moderato" σε Ντο μείζονα. Σχέδιο πρώτου μέρους με εμβόλιμα φύλλα. Στη χειρόγραφη αρίθμηση του συνθέτη υπάρχει κενό μεταξύ των φύλλων 22-27 και από το
Orchestration: pf, vn, va, vc
Box: 5
Folder: 36
Contents: Αllegro moderato, Andante, Vivace appassionato
Type: Παρτιτούρα
Pages: 37 Φύλλα
Issue Date: 1900
Keywords: Μουσική δωματίου
Appears in Collections:Ριάδης, Αιμίλιος: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.