Authors: Πονηρίδης, Γεώργιος
Title: Preludio e Fuga
Description: Δεν υπάρχει παρτιτούρα αλλά μόνο οι πάρτες των εγχόρδων, συνολικά 29 (7 πρώτα βιολιά, 7 δεύτερα βιολιά, 6 βιόλες, 5 βιολοντσέλλα και 4 κοντραμπάσα).
Για ορχήστρα εγχόρδων
Orchestration: vn, va, vc, db
Box: 1
Folder: 1
Type: Παρτιτούρα
Pages: 147 Φύλλα
Issue Date: 1919
Keywords: Μουσική για ορχήστρα
Appears in Collections:Πονηρίδης, Γεώργιος: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.