Authors: Πονηρίδης, Γεώργιος
Title: Τρία Βυζαντινά μέλη Αρ. 1
Description: α) Παρτιτούρα όπου περιέχεται το πρώτο και το τελευταίο μέρος του έργου. β) Σπαρτίτο. γ) Δύο ολοκληρωμένες παρτιτούρες όπου περιέχονται και τα έξι μέρη με διαφορετιική ενορχήστρωση. δ) Πάρτες οργάνων. ε) Επιπλέον πάρτες οργάνων (σκόρπιες). στ) Έντυπα τα μ
Orchestration: S., SMezTBarB, pic, 2 fl, 2 ob, 2 cl in Bb, 2 Bn, 3 hn, 3 tpt, 2 tbn, tuba, timp, perc, 2 hp, str
Box: 1
Folder: 5
Contents: I Εισαγωγή (Preludio), II Kyrie, III Σε υμνούμεν, IV Ιντερλούδιο (Interludio), V Κοινωνικόν, VI Έξοδος (Postludio)
Type: Παρτιτούρα
Pages: 150 Φύλλα
Issue Date: 1922
Keywords: Χορωδιακά με ορχήστρα
Appears in Collections:Πονηρίδης, Γεώργιος: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.