Authors: Αρύβας, Δίων
Title: Βυζαντινή Ακολουθία Α: Πάθος Ιησού op. 41 No 6, 14, 15, 10, 28
Description: α) τα μέρη Salve Regina και Credo δεν έχουν συμπεριληφθεί στη δεμένη 'Βυζαντινή Ακολουθία', β) τα μέρη: Πόρνη προσήλθε σοι, Εξέδυσαν τα ιμάτιά μου, Δύο και πονηρά εποίησεν, Φιλείς και πωλείς Ιούδα, Κύριε Θεέ μου
πλήρες, α) ατελή σχέδια, β) πλήρες
Orchestration: eng hn, pf
Box: 2
Folder: 7
Type: Παρτιτούρα
Pages: 17 Φύλλα
Place of Composition: Μόναχο
Issue Date: 1953-02-05
Keywords: Μουσική δωματίου
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.