Authors: Παπαδιαμάντης, Αλέξανδρος
Αρύβας, Δίων
Title: 1. Παλιά Πατινάδα, 2. Το τραγούδι του Ανάμελου, 3. Ο Ναύτης της μελαχροινής, 4. Έβγα στο παραθύρι σου, 5. Το τραγούδι του Γύφτου
Description: α) σχέδια, β) πλήρες εκτός από το τελευταίο τραγούδι
First Words: 1. Από το Κάστρο ως τη Βλαχιά, 2.βρέχεοι ο ουρανός και βρέχουμαι, 3., ο ναύτης έγια μόλα, 4. Έβγα στο παραθύρι σου, 5. Με το βαρειό ξυπνάει
Box: 8
Folder: 120
Type: Παρτιτούρα
Pages: 32 Φύλλα
Place of Composition: Αθήνα
Issue Date: 1965-08-27
Keywords: Τραγούδια
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.