Authors: Παπαδιαμάντης, Αλέξανδρος
Αρύβας, Δίων
Title: 1. Το μοιρολόγι της φώκιας, 2. Αγάπες ταξιδιάρες, 3. Ψαλμός, 4. Άναψε το φαναράκι
Description: περιέχονται επεξεργασίες του 1974 και 1994
Orchestration: v, pf
First Words: 1. Αυτή ήταν η Ακριβούλα, 2. Αγάπες ταξιδιάρες, 3.και πάλι κίνησα ναρθώ, 4. Άναψε το φαναράκι
Box: 9
Folder: 139
Type: Παρτιτούρα
Pages: 13 Φύλλα
Place of Composition: Αθήνα
Issue Date: 1966-12-24
Keywords: Τραγούδια με πιάνο
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.