Authors: Αρύβας, Δίων
Title: Η Λάμπρω, Κέρκυρα, Μιχαλίτσι, Μαντινάδα, Τζάκισμα, Χανιώτικος, Πότε θα κάνει Ξαστεριά, Τενεκές
Description: υπάρχουν 4 άδετα φύλλα με σχέδια των τραγουδιών Ρόιδω, Αγγινάρα, Τζάνε μ' ποταμέ, Κάτω στου βάλτου, Η Λάμπρω
Orchestration: v, pf
Song Cycle: Κρητικά και δημοτικά (σχεδιάσματα)
Box: 22
Folder: 299
Type: Παρτιτούρα
Pages: 23 Φύλλα
Place of Composition: Αθήνα
Issue Date: 1985-01-18
Keywords: Τραγούδια με πιάνο
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.