Αρύβας, Δίων
Title: 1. Τζαβέλαινα, 2. Κόρακας, 3. Του Κίτσου η μάνα, 4. Αράχωβα
Description: δημοτικό Σουλίου
Orchestration: v, pf
First Words: 1. στη Βρύση στα Τσερότσανα στον πα- μωρέ - στον πάτο από τη χώρα μπουλούμπασα αχ γεια σας παιδιά, 2. τι έχεις καϋμέ τι έχεις καϋμένε κόρακα και σκούζεις και φωνάζεις, 3. ω ρε του Κίτσου η μάνα η μάνα κάθεται στην άκρη στο ποτάμι, 4. κατακαϋμένη Αράχωβα Γ
Box: 22
Folder: 301
Type: Παρτιτούρα
Pages: 2 Φύλλα
Place of Composition: Αθήνα
Issue Date: 1985-03-10
Keywords: Τραγούδια με πιάνο
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.