Authors: Βιζυηνός, Γεώργιος
Αρύβας, Δίων
Title: 1. Καληνύχτα, 2. Φεγγαράκι, 3. Θύελλα, 4. Δέντρα
Description: Το τραγούδι "Δέντρα" υπάρχει δύο φορές
α) πλήρη τα τραγούδια 1-2, β) πλήρες, με ξεχωριστά γραμμένους τους στίχους το τραγούδι: 3, γ) πλήρες χωρίς στίχους το τραγούδι: 4 (υπάρχει δύο φορές, τη δεύτερη φορά σε φωτοτυπία)
Orchestration: v, pf
First Words: 1.πίσω από τ' άσπρα βουνά σκεπασμένα με χιόνι, φεύγει ο ήλιος ξανά κι αρχινά, κι αρχινά να νυχτώνει. 2. φεγγαράκι σιγανό πλέει μες τον ουρανό σα σκαφίδι φωτεινό, 3. μαύρα τα βουνά, καταχνιά τα θάφτει, θύελλα περνά και βροντά κι αστράφτει.
Box: 22
Folder: 305
Type: Παρτιτούρα
Pages: 13 Φύλλα
Place of Composition: Πόρτο Ράφτη
Issue Date: 1986-05-06
Keywords: Τραγούδια με πιάνο
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.