Αρύβας, Δίων
Title: 1. Δεροπολίτισσα, 2. Μέγαν εύρατο, 3. Βησσανιώτισσα, 4. Να χαμηλώναν τα βουνά
Description: β) υπάρχουν σημειώσεις με μολύβι
α) σχέδια, β) πλήρες το τραγουδι "Δεροπολίτισσα"
Orchestration: v, pf
First Words: μωρ' Διροπολίτισσα, μωρ' καϋμένη, μωρ' Διροπολίτισσα ζηλεμένη, βάλ' το φέσι σου στραβά
Box: 23
Folder: 319
Type: Παρτιτούρα
Pages: 7 Φύλλα
Place of Composition: Μεσογαία-Αθήνα
Issue Date: 1988-12-14
Keywords: Τραγούδια με πιάνο
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.