Authors: Παλαμάς, Κωστής
Αρύβας, Δίων
Title: 1. Των Εθνών η παναδερφοσύνη, 2. Το εικοσιένα, 3. Κολοκοτρώνης
Description: β) ημιτελές το τραγούδι "Των εθνών η πανδελφοσύνη"
α) σχέδια, β) ημιτελές έργο
Orchestration: Bar, pf
First Words: 1. στης Παναγιάς την πόλη το Κοράνι του Θεού τη Σοφία πατάει και βρίζει πατάει και βρίζει, 2. Μπροστά η ζωή κι όποια ζωή, 3. Χαλκόπλαστος για πάντα καβαλάρης
Box: 24
Folder: 324
Type: Παρτιτούρα
Pages: 10 Φύλλα
Place of Composition: Μεσογαία-Αθήνα
Issue Date: 1989-04-16
Keywords: Τραγούδια με πιάνο
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.