Authors: Κατσιγιάννης, Χρήστος
Αρύβας, Δίων
Title: 1. Κερά Κατίνα, 2. Η Γιαγιά μου η Αργυρή, 3. Σκίτσο του Βάρναλη, 4. Στο τελευταίο σκαλί
Description: υπάρχουν σημειώσεις με κόκκινο μελάνι
Orchestration: Bar, pf
First Words: 1. μια γρηά κερά Κατίνα, γραία πόρνη με χλαμύδα την ελένε και Ιστορία για θεά της την Αλήθεια παραμύθια προσκυνάει μέρα και νύχτα! 2. η γιαγιά μου η Αργυρή μιαν ολάκερη ζωή ολοένα μου μιλεί και μπυ δείχνει το δρομί στην πρεπειά και στην τιμή, 3. το χέρι τ
Box: 26
Folder: 344
Type: Παρτιτούρα
Pages: 15 Φύλλα
Place of Composition: Μεσογαία-Αθήνα
Issue Date: 1991-04-25
Keywords: Τραγούδια με πιάνο
Appears in Collections:Αρύβας, Δίων: 1. Παρτιτούρες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.